KimmoMoilanen1

Politiikka ja rahan valta.

  • Politiikka ja rahan valta.

Kekkosesta ja hänen ajastaan ollaan montaa mieltä. Ja ihmehän se olisi, jos ei olisi miehestä mielipiteitä. Rahaa ja valtaakin käytti, mutta oli tavallisen kansan mielestä pääosin hyvä Presidentti siinäkin asiassa. Ei ollut suuria velkoja ulkomaille tai globaaleille rahan vallan vallankäyttäjille.

Rahasta taistelu onkin ajanut meidät tähän tilanteeseen. Ja muutamat toimijat globaalisti sitä hallitsee. Ainahan sitä rahaa on ollut, tavalla tai toisella rahaa ja siitä on ´taisteltu´. Ennen sitä kultaa tai painettua rahaa oli jopa pankeissa, fyysisesti. Nykyisin sitä on digitaalisesti ja pankit huutaa yhtäaikaa, kuinka luotettava heidän järjestelmä on. Tosin joskus sitä on kait kadonnut rikollisten hakkereiden toimesta, mutta eipä sitä asiaa sen kummemmin ole huudeltu. Mutta taistelu rahasta jatkuu kiihtyvällä tahdilla...

Se, että raha on verkossa ei kuulosta ihan hyvältä. Huippuunsa kiihdytettynä vain järjestelmää tuntevat tai hallitsevat globalistit imuroivat sitä itselleen kiihtyvällä tahdilla. Ja hakkerit edellä, jäljessä tai kyljessä tässä taistelussa mukana.

Hassutellaanpa ajatuksella, että jokunen päivä se kaikkien hakkereiden guru imuroikin sen globaalin rahan itselleen. Syyllinen on hakkeri tai järjestelmän sisäpiiri. Tuskin tulee tai tulee selville. Ja maailmanlaajuinen soppa on valmis. En usko, että ihmisille tullaan tuomaan rahaa kotiin kera anteeksipyynnön. Tietenkin se olisi hyvä pyytää anteeksi tai jos edes tuotaisiin ruokaa, koska rahaa ei voi syödä.

Käytännössähän raha pakotetaan liikkumaan digitaalisesti. Siitä jää jälki ja rikolliset saadaan todennäköisesti kiinni, mutta kun se pankkisalaisuus suojelee sitä ja jota se ei suojele, on se rahanvallan vihollinen. Silloin se toimii aseena. Pelottavaa..              

Jotakin hyvää pitäisi menneestä löytää tähänkin päivään. Ja niistä suurimpana, meillä pitäisi saada päätänvaltamme tässä rahanvallanasiassa Suomen kansan haltuun.

 

Kimmo Moilanen, Seitsemän tähden liike.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän RalfKarlsson kuva
Ralf Karlsson

Miten se riippumattomuus Kekkosen aikana mielestäsi toteutui?

Käyttäjän KimmoMoilanen1 kuva
Kimmo Moilanen
Jolle Uotinen

Rahan luonti valtion haltuun.

Toimituksen poiminnat